Zondagse dienst
Iedere zondagochtend komen wij bij elkaar om God te aanbidden en om meer over Hem te leren en te bouwen aan onze relatie met Hem. De dienst begint met aanbidding en gebed, gevolgd door een preek. Wie er deze zondag spreekt kan je zien in de agenda.

De samenkomst wordt gehouden in de aula het Martinus College in Grootebroek en duurt van 10.00 tot 11.30. Na afloop staat de koffie om elkaar te ontmoeten en er kan worden doorgesproken over de preek.

Crèche
Op zondagochtend is er crèche voor de allerkleinsten, tot 4 jaar. Er is een lokaal voor hen ingericht met een babyhoek en verschillende speel- en knutselhoeken. De baby’s en peuters kunnen voor de dienst bij de leid(st)ers gebracht worden. Er zijn altijd twee of meer volwassenen aanwezig, geholpen door tieners.

Kinderdienst
Voor de kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool is er tijdens de samenkomst een speciale kinderdienst, waarin we spelletjes doen, liedjes zingen, naar een verhaal luisteren en knutselen. 
De groepen worden geleid door twee personen, waarvan tenminste één ouder dan achttien jaar. De groepen zijn als volgt ingedeeld:

  • Starters: groep 1-3 van de basisschool
  • Verspieders: groep 4-5 van de basisschool
  • Sprinters: groep 6-8 van de basisschool

Workshops
Eens in de maand wordt er in plaats van de gewone kinderdienst een workshopochtend gehouden. De kinderen kunnen kiezen uit een aantal bijzondere activiteiten, zoals sport, drama, houtbranden etc.

Dienst gemist of nakijken:
Kon u niet bij de dienst zijn of wilt u graag één van onze diensten nog eens bekijken, geen probleem iedere dienst wordt bij ons opgenomen en beschikbaar gesteld via youtube. Hieronder kunt u zoeken naar de dienst die u wil bekijken. Wij wensen uw veel luister plezier!! 

Mocht u op zoek zijn naar een dienst van voor 31 mei 2020 dan kunt u die naluiseren op onze kerkdienstgemist.nl pagina.