Zondagse dienst
Iedere zondagochtend komen wij bij elkaar om God te aanbidden en om meer over Hem te leren en te bouwen aan onze relatie met Hem. De dienst begint met aanbidding en gebed, gevolgd door een preek. 

De samenkomst wordt gehouden in de aula het Martinus College in Grootebroek en duurt van 10.00 tot 11.30. Na afloop staat de koffie om elkaar te ontmoeten en er kan worden doorgesproken over de preek.

Crèche
Op zondagochtend is er crèche voor de allerkleinsten, tot 4 jaar. Er is een lokaal voor hen ingericht met een babyhoek en verschillende speel- en knutselhoeken. De baby’s en peuters kunnen voor de dienst bij de leid(st)ers gebracht worden. Er zijn altijd twee of meer volwassenen aanwezig, geholpen door tieners.

Kinderdienst
Voor de kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool is er tijdens de samenkomst een speciale kinderdienst, waarin we spelletjes doen, liedjes zingen, naar een verhaal luisteren en knutselen. De groepen worden geleid door twee personen, waarvan tenminste één ouder dan achttien jaar. De groepen zijn als volgt ingedeeld:

  • Starters: groep 1-3 van de basisschool
  • Verspieders: groep 4-5 van de basisschool
  • Sprinters: groep 6-8 van de basisschool

Als er een 5e zondag in een maand is, is er een speciale zendingsochtend voor de Sprinters. Hier komt iemand uit het zendingsveld vertellen over zijn of haar avonturen met Jezus.

Dienst gemist of nakijken:
Kon u niet bij de dienst zijn of wilt u graag één van onze diensten nog eens luisteren, geen probleem iedere dienst wordt bij ons opgenomen en beschikbaar gesteld. Hieronder kunt u zoeken naar de dienst die u wil beluisteren. Wij wensen uw veel luister plezier!!